Trucul cu ceapă pentru a-ți face geamurile să scârțâie de curățenie. Metoda rapidă pe care o folosea bunica înainte de Sărbători

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Taie o ceapă și curăță geamurile și oglinzile cu ea: Un truc neobișnuit, care te scapă de multe probleme
Taie o ceapă și curăță geamurile și oglinzile cu ea: Un truc neobișnuit, care te scapă de multe probleme

Dacă petreci mult timp curățând geamurile, este pentru că nu ai aflat încă de acest truc care este la îndemâna oricui. Astăzi vă prezentăm trucul cu ceapă pentru a vă curăța geamurile simplu și rapid, până să scârțâie.

Venirea Crăciunului este un angajament mare, pentru că mâncarea și băuturile necesită toată atenția ta. Nu-ți face griji pentru curățenie, întrucât cu sfatul ăsta moștenit de la bunica, ai rezolvat imediat problema geamurilor murdare care necesită o curățire înainte de Sărbători.

Citește și Mix de casă pentru a vă curăța ecranul televizorului și pentru a-l face să arate impecabil

Curățarea geamurilor pare lipsită de importanță, dar să ai sticla strălucitoare și fără urme face casa ta să arate mai sofisticată, acum în prag de Crăciun. În mod ideal, curățați-le la fiecare două săptămâni și, bineînțeles, înainte de Crăciun.

 

Trucul cu ceapă pentru a-ți face geamurile curate și strălucitoare

 

Există multe produse pe piață care să rezolve această nevoie, deși poți să-ți faci și singur soluția ecologică și economică pentru curățarea geamurilor. Aceste soluții le puteți intercala cu acest truc eficient cu ceapă.

Vezi și Cum să obții oglinzi perfecte și strălucitoare. Trucurile geniale cu amoniac sau cartof care le vor face să fie impecabile

De ce ai nevoie:

O jumătate de ceapă

O cârpă fără scame (o cârpă din microfibră )

Pas cu pas:

Doar frecați o jumătate de ceapă peste sticla și uscați cu o cârpă fără scame, de preferință o cârpă din microfibră. Repetați de câte ori este necesar, dar tinde să strălucească numai după câteva mișcări.

Și dacă doriți să sporiți puterea cepei, înainte de a usca suprafața de sticlă, pulverizați o soluție de bicarbonat de sodiu și apă. În plus, neutralizezi mirosul cepei.

Încearcă și Ferestre curate, chiar și după ploaie: Ingredientul secret al bunicii, care ține praful și murdăria la distanță

La final, după uscarea cu o cârpa din microfibră, îndepartează excesele de amestec cu un ziar. Astfel evitați ca acestea să fie pătate și opace. Repetați procesul pe mese sau pe orice altă suprafață de sticlă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel