Bădulesu, DEZLĂNȚUIT. Noi DEZVĂLUIRI despre protestul Diasporei din 10 august

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu, cel care a fost reaudiat recent de procurori după ce a recunoscut că a minţit la audierile de după 10 august, a lansat atacuri dure la adresa lui Liviu Dragnea și Carmen Dan.

„După ora 18.00, Piața (n.r.- Piața Victoriei) s-a împărțit în două. Ce face Liviu Dragnea împreună cu centrul lui de analiză și de manipulare? Ne aruncă această chestiune (n.r. – OUG 13) într-o stare de normalitate, unii pro și alții contra, că aceste modificări sunt bine-venite pentru toți oamenii sau pentru o anumită parte de beneficiari. În tot acest an și ceva din februarie 2017 și până în 10 august chestiunile astea au fost gestionate de două părți: de cei care erau nemulțumiți și de Jandarmerie. Dumnealui (n.r. –Liviu Dragnea) nu a avut capacitatea și curajul unui bărbat și a unui lider politic să își asume că trebuie să facă o schimbare și a lăsat acești doi factori ca oamenii și autoritățile să se lupte între ei ca dumnealui să se lăfăie.

Citește și Carmen Dan, ATACATĂ de Aurelian Bădulescu: „Unde ai fost, Dana, pe 10 august?"

„Doamna Carmen Dan în loc să vină să spună cu bărbăția pe care o cunoaștem că urmează să mă duc și eu să candidez la europarlamentare că am vorbit cu Liviu ca să scap de beleaua asta a venit și spune că se pune la dispoziția organelor și că ea nu fuge. Unde să te pui la dispoziția organelor când tu nu ai fost acolo? Tu nu ai fost la serviciu! Dana, unde ai fost pe 10 august? Este o întrebare pe care i-o adresez public! Și am să îmi fac și un tricou și am să o întreb până o să spună unde a fost pe 10 august și de câte ori a vorbit cu Liviu Dragnea la telefon după ora 20.00 până în jurul orei 24.00. 

Liviu Dragnea nu a fost niciodată străin de ceea ce se întâmplă și de modul în care manipulează lucrurile ca să se ajungă la ce s-a ajuns pe 10 august. Liviu Dragnea împreună cu acoliții lui au făcut un singur lucru: să pună românii în capul românilor. 

Carmen Dan a fost în București pe data de 10 august. Liviu Dragnea a fost în permanență informat!”, a spus Rădulescu la Realitatea TV în cadrul emisiunii „Jocuri de putere”.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel