Bădulescu, plângere PENALĂ pe numele lui Pintea

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu (PSD), ar fi depus o plângere penală pe numele ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Parchetul General.

Plângerea lui Bădulescu vine în contextul în care Sorina Pintea a alertat populația în scandalul apei potabile din Capitală, informează Realitatea TV.

„În cursul zilei de astăzi, urmează să întrunesc Comisia pentru utilităţi a Municipiului Bucureşti şi înţeleg să-i fac plângere penală ministrului Sănătăţii, care şi-a permis să ducă în spaţiul public o discuţie care ar fi putut afecta starea de normalitate a Bucureştiului.

Este una dintre acţiunile concertate ale binomului Pintea-Dragnea, binom care prin orice mijloace încearcă să recidiveze prin aceeaşi metodă cu care au făcut şi la Maternitatea Giuleşti.

Cred că, dacă analizaţi spectacolul oferit şi ceea ce în contradictoriu a spus ministrul Sănătăţii, veţi înţelege că de această dată Direcţia de Sănătate Publică, pentru că nu degeaba i s-a făcut rău acelei femei, ci pentru că se făceau presiuni asupra ei, practic transmite acest mesaj. Este sau nu este o acţiune concertată în ceea ce priveşte tot şi întru toate ce privesc pe Gabriela Firea? Este sau nu este disperarea unui om de a-şi rezolva o anumită problemă?”, a declarat Bădulescu.

Câteva ore declaraţiile autorităţilor s-au bătut cap în cap. Dacă în prima sa intervenţie Sorina Pintea le recomanda bucureştenilor să evite, pe cât posibil, consumul de apă de la robinet, ministrul Sănătăţii a revenit cu informaţii şi dă asigurări că probele recoltate din trei dintre sectoarele Capitalei au demonstrat că nivelul clorului în apă este în limitele stabilite de lege.

Ministrul a spus că recomandă totuși prudență până la sosirea rezultatelor analizelor microbiologice, care urmează să vină în 4 zile. Pe de altă parte, reprezentatul DSP, întrebat despre analizele microbiologice, a spus că nu au existat niciodată probleme în privința acestora.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel