Badantă româncă, moartă în Italia: „Carmen a stat la locul de muncă până a luat-o salvarea“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Românca, originară din Ploiești, a murit într-un spital din Milano. Apropiații ei spun că s-a simțit rău și a fost solicitată Ambulanța la locuința familiei pentru care lucra. Pentru Carmen Elena, a fost prea târziu...

„Cu adâncă durere anunțăm că a încetat din viață, într-un spital din Milano, o compatrioata de a noastră, Carmen Elena G. din orașul Ploiești. A stat la locul de muncă, la familia unde era badantă, până a luat-o salvarea. Mergi în pace dragă noastră. Condoleanțe familiei îndurerate!“, este mesajul Mioarei pe un grup de socializare.

„Dragile mele, aveți grijă în primul rând de voi! Restul poate să aștepte, dar sănătatea este cea mai importantă. Nu stați să îndurați până nu mai este nimic de făcut, nu se merită să plătim cu viață“, mai scrie Mioara.

Mii de conaționale care lucrează în branșă au lăsat un mesaj de condoleanțe.

 „Ce dureros, unde ne aduc necazurile și nevoia de a suporta toate umilințele. Condoleanțe și Dumnezeu sa o odihnească în pace!“, scrie Viorica.

„Condoleanțe, ăsta este sacrificiul suprem....nu știu dacă merită. Drum lin către îngeri!“, este mesajul Aureliei.

„Fetelor fiți atente, nu va uitați la bani, nu stați să lucrați până va doboară sănătatea și psihicul. Că așa boală vine treptat, nici nu luati seama cum apare. Banul e ban,  dar sănătatea e cel mai scump lucru din viață“, este sfatul Mariei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel