Badantă româncă, LĂUDATĂ în Italia. A pus pe fugă doi hoți care încercau să spargă apartamentul vecinilor

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă este eroină în Italia, după ce a pus pe fugă doi hoți care încercau să spargă un apartament din localitatea Vigonza (provincia Padova). 

O româncă în vârstă de 31 de ani, rezidentă în localitatea Vigonza, este elogiată de presa italiană, după ce a pus pe fugă doi hoți care intenționau să spargă apartamentul unor vecini.  

Potrivit publicației Il Gazzettino, incidentul s-a petrecut sâmbătă, 17 octombrie, în jurul orei 20.00. Cristina Ștefan, care lucrează ca îngrijitoare, se afla pe balconul locuinței sale din via Parigi pentru a strânge rufele de la uscat. La un moment dat, românca a văzut doi indivizi suspecți, îmbrăcați în negru, cu glugă pe cap și măști pe față, care se uitau insistent înspre ferestrele și balcoanele apartamentelor.

"Au trecut pe sub balcoanele din blocul nostru. La acea oră, majoritatea erau în casă, cu lumina aprinsă. I-am auzit cum șopteau între ei: 'Asta nu, ăsta nu'. Au pus ochii pe un apartament de la primul etaj în care era întuneric și totul era închis. Atunci i-am auzit: 'Ăsta'", a povestit românca pentru sursa citată. 

Am strigat din toate puterile "Hoții, hoții!"

 

Cristina i-a urmărit în continuare pe cei doi indivizi.

"M-a am ascuns și am urmărit cu atenție ce voiau să facă. Când am văzut că unul dintre ei a încercat să se cațere pe jgheab, am început să strig din toate puterile: "Hoții! Hoții!". Auzind strigătele mele, s-au făcut imediat nevăzuți. Soțul meu și câțiva vecini au ieșit repede în stradă, dar hoții au fugit", mai povestește femeia.

A doua zi, Cristina a mers la Carabinieri și a anunțat incidentul. "Ulterior, proprietarii locuinței m-au căutat și mi-au mulțumit. Trebuie să ne ajutăm unii pe ceilalți", a mai adăugat românca.

Cristina nu este la primul gest de acest fel. În noiembrie 2018, românca a fost martora unei spargeri de locuință și a reacționat la fel: a strigat la hoți până au fugit.

badanta romanca laudata italia

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel