Ayan, băiețelul dispărut din Botoșani, a fost găsit. Mama copilului: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Ayan / Sursa: stiri.botosani.ro
Foto: Ayan / Sursa: stiri.botosani.ro

Zeci de polițiști, jandarmi, pompieri și polițiști s-au implicat duminică într-o amplă operațiune de căutare a unui băiețel în vârstă de doi ani, dispărut în Botoșani. 

Ayan, băiețelul de doi ani din Tudora, Botoșani, care a dispărut duminică, a fost găsit într-o pădure în apropierea unui schit, în siguranță și nevătămat. Părinții săi, aflați în Anglia, au fost aduși în grabă acasă, unde și-au așteptat cu sufletul la gură reîntâlnirea cu fiul lor.

Peste 500 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră și voluntari, alături de forțe speciale din mai multe orașe înconjurătoare, s-au unit în eforturile de căutare, în timp ce un elicopter al Inspectoratului General de Aviație survola zona.

După aproape 24 de ore tensionate, vestea mult așteptată a sosit luni, în jurul orei 16:00. Ayan a fost găsit într-o zonă împădurită, fără răni. Băiețelul a  era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.

Copilul a fost urcat îm ambulanță și dus la spital pentru a-i fi monitorizată starea de sănătate, informează știri.botoșani. 

”Vreau să mulțumesc primarului comunei, localnicilor, poliției, poliției de frontieră, jandarmilor, pompierilor, echipajului SMURD, și tuturor oameniilor care au fost alături de noi în cele mai dure clipe din viața noastră. O echipă nemaipomenit de organizată, sunteți ”the best team” și celelalte echipe venite din alte orașe, localități, vă mulțumim din inimă! Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă! O mobilizare extraordinară!”, a declarat Ionela, mama copilului, la scurt timp după ce a fost găsit.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel