Avion prăbușit în Belgia, pe un drum principal aglomerat - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o șosea, în apropiere de Bruges, în Belgia. Momentul a fost filmat de trecători.

Municipiul Sint-Andries, de lângă Bruges, a fost scena unui accident bizar. Un avion mic s-a prăbușit chiar pe un drum principal aglomerat din mijlocul orașului, pilotul a scăpat aproape nevătămat. Locuitorii localnici au filmat cu smartphone-ul lor.

Mica aeronavă putea fi văzută prăbușindu-se direct pe sol, oprită doar de o parașută care a limitat impactul. Avionul s-a prăbușit pe Torhoutsesteenweg din Sint-Andries, un loc aglomerat pentru traficul local, dar niciun vehicul de la sol nu a fost implicat în accident.

Pilotul a reușit să părăsească avionul imediat după accident, el poate fi văzut sărind din avion pe videoclipuri. A suferit doar răni uşoare. Pompierii au venit rapid la fața locului pentru a evita un posibil incendiu. Se investighează ce a mers prost, dar pilotul a spus că nu a mai putut controla avionul.

 

 

Vezi și 

 

Grecia. Mărturii după catastrofa aviatică din Kavala, zonă tranzitată de românii care merg în Thassos: „Am văzut o minge de foc prăbușindu-se”

 

Castrofă aviatică petrecută în nordul Greciei, la Kavala, o zonă binecunoscută turiștilor români.

Un avion cargo Antonov 12, înregistrat în Ucraina, cu încărcătură militară, inclusiv muniții de mortier, s-a prăbușit.

Aeronava s-a pulverizat la impact, declanșând apoi o lungă serie de explozii. Toate cele opt persoane aflate la bord și-au pierdut viața.

Aparatul a căzut pe câmp, dar la mică distanță de casele localnicilor. Autoritățile elene au considerat încărcătură drept periculoasă și i-au sfătuit pe oameni să se baricadeze în locuințe. Nu este clar, deocamdată, cum de aparatul și-a pierdut simultan trei din cele patru motoare.

Cuprinși inițial de confuzie și apoi de groază, locuitorii din împrejurimile orașului Kavala au văzut o minge de foc prăbușindu-se accelerat. Un miracol a făcut ca impactul să se producă în câmp, la aproximativ doi kilometri de satele locuite. Zona este tranzitată de toți turiștii românii care merg spre insula Thassos.

„Dinspre castel, am văzut căzând ceva luminos. Am crezut că sunt lampioane. Când am înțeles că s-a prăbușit un avion, am fost îngroziți, copiii țipau”, a spus un localnic.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel