AVERTIZARE pentru românii care se întorc acasă. Val de JAFURI pe autostradă. Cum acționează hoții

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Val de jafuri odată cu revenirea acasă a românilor din străinătate. La numai câteva zile după cazul de la Deva, o șoferița a povestit cum a fost jefuită în parcarea de pe Autostrada Soarelui. 

Românii care intră sau pleacă din țară sunt țintele mai multor indivizi care îi jefuiesc, prin mai multe metode, printre cele mai celebre fiind "lanterna pe cap", "sprayul" sau "cheia de roată".

La numai două zile după ce un șofer a povestit că doi indivizi au încercat să-l jefuiască în parcarea de pe autostradă, în apropiere de Deva, a apărut un alt caz. O femeie a povestit pe un grup al românilor din străinătate cum a rămas fără bunuri pe Autostrada Constanța-București. 

"Buna ziua. Din păcate in jurul orei 13:30 pe autostrada soarelui A2 sens de mers Constanta-București in parcarea de la km 167 mi-a fost furat din mașina portofelul cu toate documentele și o suma mare de bani și prietenei mele un rucsac negru de piele. 

Atașez poza cu portofelul.

Rog dacă sunt găsite documentele sa ma contactați pe contul meu de Facebook. 

Ofer recompensa", scrie Diana Rusu.

Vezi aici cum procedează hoții în cazul metodei "sprayul": JAF cu metoda "sprayul". AVERTISMENT pentru șoferii români din străinătate: "NU cu geamurile deschise"

Vezi aici cum procedează hoții în cazul metodei "lumina pe cap": Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda "luminii pe cap". Mare atenție

"In urma plângerii făcute, nu sunt singurul caz. Eu am scris aici pentru simplul motiv in cazul in care găsește cineva portofelul respectiv, actele mai precis, sa ma anunțe și in același timp sa nu repete nimeni greșeală făcută de mine", mai scrie femeia.

Postarea femeii a devenit rapid populară printre internauți care și-au povestit și ei experiențele.

Gabi Becheanu: "Am postat acum o luna la fel ca au apărut cu vechea metodă "CHEIA DE ROATĂ" și daca accepți sa te bagi în seama pleci și furat si bătut de niște băiețași mai închiși la culoare. Nu va lăsați intimidați!" 

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel