Românii, JEFUIȚI pe autostradă cu metoda "luminii pe cap". Mare atenție

Narcis Popa |
Data publicării:

Un bărbat atrage atenția asupra faptului că românii care intră sau pleacă din țară sunt țintele mai multor indivizi care îi jefuiesc având lanternele montate pe cap. 

Din cele povestite de bărbatul care era să cadă pradă hoților, doi indivizi circula cu o dubă de Bulgaria și pândesc mașini lăsate descuiate sau cu șoferi care se odihnesc. Aceștia deschid portierele și fură tot ce le pică în mână, iar victimele nu le pot vedea fețele din cauza luminilor care le au pe cap.

"Aveti mare grija la aceasta masina ! 
Jefuiesc noaptea pe autostrada Deva - Sibiu
Sunt rromi , umbla cu lumini pe cap ca sa nu le vezi fizionomia si au tupeu sa intre peste tine in masina cind te odihnesti. . Era sa o patim si noi," este mesajul românului.

Singurul indiciu pe care îl au oamenii se referă la înălțimea celor doi. De asemenea și alți șoferi au povestit că erau să cadă victime acestor hoți în aceeași zonă.  

 Reprezentanții Poliției Sibiu și cei ai Poliției Hunedoara, județele aflate în capetele autostrăzii Sibiu – Deva, au declarat pentru Mediafax că nu au avut plângeri sau sesizări privind furturi din mașini parcate în locurile speciale de pe Autostrada Deva – Sibiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel