Autostradă în MOLDOVA. Ştefan Mandachi: Să vedem şi un metru REAL de autostradă"

Andreea Cosma |
Data publicării:
Stefan Mandachi_poza de profil Facebook
Stefan Mandachi_poza de profil Facebook

Ştefan Mandachi, afaceristul care a construit primul metru de autostradă din Moldova, susţine că încă aşteaptă să vadă un metru real, construit de autorităţile din România. Afaceristul se întreabă contrariat de ce le ia politicienilor de la putere mai mult de 30 de ani pentru obţinerea autorizaţiilor.

"Aştept să văd şi un metru real de autostradă. (...) Eu nu îmi explic cum de nu e greu în Ungaria, în Bulgaria, în Franţa, în Anglia. Peste tot în lume nu e greu, numai la noi e greu cu autorizaţiile. Deci asta am auzit-o de prea multe ori ca să mai poată să aibă vreo logică. (...) Avem 30 de ani, nu avem un metru de autostradă în Moldova. Totuşi, în 30 de ani nu s-a putut obţine o autorizaţie pentru o autostradă? E de râsu-plânsu", a declarat afaceristul sucevean pentru Realitatea TV.

Protestul inedit al omului de afaceri are deja susţinerea mai multor oameni de afaceri şi chiar primari din mai multe oraşe, inclusiv primarul Iaşului, Mihai Chirica. Ştefan Mandachi speră astfel ca mişcarea lui să inspire toţi românii care vor mai multe autostrăzi în ţară.

"Pe 15, la ora 15:00, sper să fie restartul naţional al României. Sper să fim cât mai mulţi oameni solidari, sper să suspende cât mai multe companii activitatea, sper să vină cât mai mulţi români la Suceava, sper să fim cât mai mulţi români la Bucureşti, în Cluj, în Tulcea, în Craiova, în Timişoara, peste tot în ţară. Deja avem semnale că au să se suspende foarte multe companii influente, ceea ce nu paote decât să mă bucure extrem de mult", a mai spus Ştefan Mandachi la Realitatea TV.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel