Automobil, cu numere diplomatice, plin cu steroizi anabolizanţi. Descoperirea făcută de poliţiştii de frontieră

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
vama_moldova_steroizi
vama_moldova_steroizi

Ofițerii Serviciului Vamal, în comun cu angajații Serviciului de Informații și Securitate din Republica Moldova, au contracarat o tentativă de trafic ilicit cu steroizi anabolizanţi.

Produsele au fost depistate în compartimentul pentru marfă al unui microbuz cu plăcuțe de înmatriculare CD (corpul diplomatic), transmite Știri.md cu referire la un comunicat oficial.

Cazul a fost înregistrat pe data de 5 decembrie, la ieșire din Republica Moldova, prin postul vamal Palanca. Investigațiile continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, anunță vameșii.

Serviciul Vamal nu a precizat cui îi aparține vehiculul, dar Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) anunță că e vorba despre un mijloc de transport cu numere diplomatice arondate Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă.

Astfel, MAEIE susține că a fost informat despre operațiunea specială efectuată de Serviciul de Informații și Securitate și Serviciul Vamal al Republicii Moldova. ”Investigațiile operative sunt în desfășurare și MAEIE este cointeresat în clarificarea tuturor circumstanțelor acestui caz, acordând deplina cooperare organelor competente”, se arată în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel