Rareș Bogdan, AVERTISMENT pentru Dragnea: ADEVĂRUL despre 10 august va ieși la iveală!

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a șocat pe toată lumea cu declarațiile pe care le-a făcut ieri. Acesta a mărturisit că a mințit procurorii în dosarul privind violențele din 10 august! Rareș Bogdan a reacționat și el la aceste declarații aiuritoare. Jurnalistul îl avertizează pe Liviu Dragnea, pe care viceprimarul îl consideră un personaj cheia în Dosarul 10 august.

„Se apropie momentul cand intregul ADEVAR va iesi la iveala! O noua informatie BOMBA, acum oferita de viceprimarul Capitalei implicat direct in comandamentul de supervizare a mintingului Diasporei din 10 august!”, a scris Rareș Bogdan pe pagina lui de Facebook.

Viceprimarul spune cu subiect și predicat că a mințit.

„Recunosc că am mințit la Parchet și mă pun la dispoziția organelor de anchetă. Am mințit în legătură cu mitingul din 10 august 2018. Am mințit pentru că sunt un mincinos și ca să apăr un partid.

Voi devoala toate interesele meschine ale acestor indivizi. Ținta lor este Gabriela Firea. O să vedeți ce o să apară după 30 ianuarie.”, a spus Aurelian Bădulescu la România TV.

Este de văzut dacă procurorii o să-l cheme la Parchet să spună ce știe, declarațiile fiind de o gravitate extremă.

„Dom’le, după câte am făcut eu… Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit atunci când am declarat în fața organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august și am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid“, a afirmat Bădulescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel