Autocare România - Italia. Patron firmă transport: „Românii ne sună disperați. Stau în stradă, dați afară din hoteluri“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Reprezentantul unei firmei de transport cu autocare pe ruta Italia - România a declarat, în direct la România Tv, că, deși au vrut să stopeze cursele dinspre Italia, a primit numeroase cereri de la români de acolo care au nevoie să ajungă acasă căci nu mai au nici unde să stea fiind dați afară din hoteluri.

„Se verifică de o săptămână pasagerii (n.r. la vamă). Au și ceva scannere, temperatură, declarații. Oamenii fac ce fac pe propria răspundere. Românii ne sună disperați că îi scote afară de la hoteluri. Sau oameni care lucrează pe stagiune, li s-au închis hotelurile dar stau în stradă.

Noi de exemplu săptămâna trecută am închis cursele (n.r. dinspre Italia) dar mai avem frați, surori chiar trebuie să îi aducem. Sub nicio formă nu intrăm în zonele care sunt pe harta roșie. Săptămâna asta încă nu am făcut nicio cursă. Autocarul a plecat săptămâna trecută, acum se întoarce. Nu am mai face efectiv(n.r. curse dinspre Italia), trebuie să vedem dacă luăm decizia asta sau nu pentru că oamenii sunt disperați“, a transmis un reprezentant al firmei românești de transport Milano Tour, în direct, pentru România Tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel