Autocar, verificat la intrare în România. O pasageră a prezentat acte false, pentru care a plătit 1000 de euro

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

O femeie este cercetată penal de poliţiştii de frontieră pentru fals în înscrisuri oficiale, după ce asupra ei au fost descoperite documente de identitate false, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani, Minodora Răcnea.

Pe sensul de intrare în România s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, o femeie de 45 de ani, din Republica Moldova, care călătorea spre Franţa, pasageră într-un autocar cursă regulată Chişinău – Paris.

În bagajele personale au fost descoperite o carte de identitate cu însemnele autorităţilor din România, ce avea aplicată fotografia persoanei, document ce nu îndeplinea condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals, precum şi un paşaport simplu cu însemnele autorităţilor din România, ce avea fila informatizată falsificată.

Femeia a declarat poliţiştilor de frontieră că în urmă cu aproximativ trei luni, la Chişinău, a găsit un cetăţean moldovean care i-a promis că îi face rost de acte de identitate româneşti contra sumei de 1.000 de euro. Actele de identitate româneşti îi erau necesare pentru a obţine un loc de muncă bine plătit în Paris.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel