Autobuz cu 10 români la bord, incendiat la Bihor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un autobuz al societăţii de transport public din Oradea (OTL) a luat foc joi dimineaţă în mers, pe şoseaua Borşului din municipiu, cei zece pasageri şi şoferul reuşind să autoevacueze, astfel că nimeni nu a fost rănit.

Potrivit unui comunicat al ISU Bihor, semnat de purtătorul de cuvânt Camelia Roşca, apelul prin care s-a semnalat producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Crişana" al judeţului Bihor în jurul orei 06.25.

La faţa locului au fost mobilizate imediat, două echipaje din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi ambulanţa SMURD a subunităţii.

În momentul sesizării incendiului, şoferul a oprit autobuzul, toate cele 11 persoane autoevacuându-se la timp, din autovehicul.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari au localizat şi lichidat rapid incendiul, reuşind să împiedice propagarea acestuia la întregul autobuz.

"În urma producerii evenimentului, a cărui cauză probabilă a constituit-o un conductor electric defect, au ars materiale combustibile din compartimentul motor şi stopul din stânga spate. Din fericire, nu au existat persoane rănite," a informat Camelia Roşca, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel