Austria. Un șofer român a provocat un accident cu duba și a fugit: „A fost găsit în stare de șoc, pe pământ!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Austria. Un șofer român a provocat un accident cu duba și a fugit: „A fost găsit în stare de șoc, pe pământ!”. FOTO: captură kleinezeitung.at
Austria. Un șofer român a provocat un accident cu duba și a fugit: „A fost găsit în stare de șoc, pe pământ!”. FOTO: captură kleinezeitung.at

Un român, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit în stare de șoc, pe pământ, după ce a produs un accident, sâmbătă seară, pe B 317, în direcția Friesach, Austria

Potrivit primelor informații, românul, aflat la bordul unei dube, a pierdut controlul volanului de pe B 317 sâmbătă seara. Mașina a părăsit carosabilul și a lovit un copac. Aparent în stare de șoc, tânărul român a părăsit locul accidentului.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 21:30.

„Este posibil ca bărbatul să fi pierdut controlul vehiculului său dintr-un motiv încă necunoscut”, a spus poliția. „Mașina a ieșit de pe carosabil într-un viraj la stânga și s-a izbit într-un crâng de copaci”.

 

Românul a fugit de la locul accidentului

 

Șoferul a ieșit apoi din vehicul singur și a fugit de la locul accidentului. Ofițerii de poliție au reușit să-l găsească pe bărbat, despre care oficialii au spus că a fost aparent în stare de șoc, pe pământ în zona locală puțin mai târziu.

Șoferul român a fost transportat la Spitalul Friesach cu răni nu foarte grave.

Au fost dislocate forțe de la FF Althofen și FF St. Georgen lângă Strasbourg.

 

Un alt șofer român care a provocat un accident s-a ascuns într-un tufiș

 

La finele săptămânii trecute, un șofer român de camion, în vârstă de 40 de ani, a provocat un accident rutier în Wels, lângă Rot, Austria, a fugit de la fața locului și apoi s-a ascuns în tufișuri. Șoferul de camion a condus în zona urbană Wels, lângă Rot și s-a ciocnit cu un autoturism. Șoferul acesteia a fost rănit, iar șoferul român de camion a fugit și s-a ascuns într-un tufiș. 

Potrivit declarațiilor martorilor, șoferul român de TIR a trecut cu mașina prin intersecția cu Linzer Straße când era roșu la semafor și s-a ciocnit cu mașina unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, din districtul Wels-Land, care conducea spre est pe Linzer Straße. Mașina a fost aruncată în urma impactului și s-a oprit pe spațiul verde adiacent. Românul și-a continuat drumul fără oprire.

În timpul percheziției, care a fost inițiată imediat, o patrulă de poliție a descoperit camionul pe marginea benzii B 137. Acolo se afla doar copilotul român, care a indicat că șoferul a plecat pe jos. La scurt timp mai târziu, un câine polițist l-a găsit pe fugar la o benzinărie. Acolo se ascundea într-un tufiș.

Un test de alcool pe bărbat a arătat 2,12 pe mililitru. Permisul de conducere i-a fost ridicat provizoriu și este cercetat.

Bărbatul de 51 de ani a suferit răni ușoare în urma accidentului și a fost internat la Clinica Wels.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel