Austria. Un român, tatăl unui bebeluș, cere atenuarea sentinţei. A spus că vrea să o ia de la capăt

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
austria_hot_roman_biciclete
austria_hot_roman_biciclete

Un român a fost condamnat de magistraţii din Austria, la 2 ani şi 20 luni de închisoare, pentru că a produs daune de 83.000 de euro într-o singură noapte.

 

Tânărul de 23 de ani, alături de complici săi, a dat spargeri în mai multe proprietăți, într-o noapte de septembrie din 2019.  Paguba totală produsă de banda de români se ridică la peste 83.000 de euro. Hoţii spărgeau ușile de la subsolurile clădirilor de apartamente, de unde furau, în principal, biciclete şi jachete de piele. Unele dintre bicicletele furate au fost returnate victimelor.

Românul de 23 de ani, care a devenit tatăl unul copil, a cerut atenuarea sentinţei. Acesta spune că vrea să o ia de la capăt şi să fie alături de copilul său, care acum are două luni, scrie vol.at.

Tânărul român, care are la activ deja două condamnări anterioare, spune că se va schimba. De aceea s-a predat. A condus  poliția la toate adresele unde au dat spargeri. Pentru cele aproape 60 de spargeri, românul a primit o pedeapsă cu închisoarea de aproape trei ani. Bărbatului i s-au impus 21.000 de euro despăgubiri. Hotărârea nu este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel