Austria. Un român care a trecut cu scuterul pe roșu, a încercat să-l șantajeze pe șoferul care l-a accidentat: „Sun la poliție!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

După ce un șofer de e-scooter ar fi trecut pe roșu, acesta a intrat în coliziune cu un autoturism. Românul de 21 de ani ar fi încercat apoi să o șantajeze pe femeia de 79 de ani, în urma coliziunii. Faptele s-au petrecut la Viena.

Un șofer de e-scooter în vârstă de 21 de ani ar fi trecut pe culoarea roșie a semaforului fără a se asigura. Acesta ar fi intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 79 de ani.

Cetățeanul român, în vârstă de 21 de ani, i-ar fi cerut bani șoferiței de 79 de ani, amenințând-o că altfel va suna la poliție.

Șoferița însă a anunțat chiar ea poliția.

Austria. Un român care a trecut cu scuterul pe roșu, a încercat să-l șantajeze pe șoferul care l-a accidentat

 

Șoferul e-scooter-ului a fost dus la spital cu răni ușoare de către serviciul de ambulanță și nu a făcut nicio declarație în legătură cu acuzațiile. Tânărul de 21 de ani, de naționalitate română, a fost în schimb acuzat de suspiciune de tentativă de șantaj, potrivit Kurier.

 

Alți doi români din Austria sunt judecați pentru tentativă de omor, după ce au atacat cu un cuțit și un topor un conațional în vârstă de 33 de ani. Aceștia ar fi vrut să îi dea o lecție victimei, după ce ar fi hărțuit sexual o femeie.

Agresiune sexuală ca motiv pentru tentativă de omor: La Tribunalul Regional Krems din Austria Inferioară, un român de 56 de ani și fiul său vitreg sunt judecați acum pentru tentativă de omor.

Trei români, două arme și un motiv: joi, un bărbat de 56 de ani și fiul său vitreg de 15 ani au fost judecați pentru tentativă de omor și jaf calificat la Tribunalul Regional din Krems (Austria Inferioară).

Austria. Român, atacat și jefuit de 5.000 de euro de doi conaționali înarmați cu un cuțit și un topor

 

Cei doi ar fi atacat și rănit un compatriot de 33 de ani cu un cuțit și un topor pe banda de urgență a autostrăzii S5, în apropiere de Königsbrunn am Wagram (Austria Inferioară), în jurul orei 20.00, la 22 ianuarie. Apoi, cei doi ar fi luat 5000 de euro în numerar de la victimă. Bărbatul în vârstă de 33 de ani a scăpat cu viață doar fugind în mașină.

În ciuda numeroaselor tăieturi, vânătăi și escoriații, a condus până la Viena, unde a depus o plângere. În timp ce primea primul ajutor la spital, el a postat pe TikTok o înregistrare video a atacului, care a fost văzută și de juriul din proces.

Motivul atacului: Bărbatul de 33 de ani ar fi hărțuit-o sexual în prealabil pe partenera, respectiv mama celor doi inculpați. Ieri, femeia aflată în boxa martorilor a declarat că incidentul a fost rezultatul unei "răzbunări diabolice" din partea victimei.

Întrucât românul nu s-a prezentat la proces, acesta a fost amânat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel