Austria. Un român a furat papuci și batiste de peste 1.000 de euro

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
politie_austria_autostrada
politie_austria_autostrada

Un român în vârstă de 37 de ani a furat bunuri  în valoare de 1.000 de euro, într-o singură zi. Acesta a furat genți, parfumuri dar și papuci și mai multe batiste.

Un angajat al unui magazin din Herzogenburg ieri, pe 8 octombrie, în jurul orei 13.30, a sunat la secția de poliție din Herzogenburg pentru a raporta un furt din magazin. Autorul necunoscut a fugit în direcția gării sau a pasajului subteran Molkereigasse. Mai multe persoane l-au observat pe făptuitorul fugar. Când a observat acest lucru, s-a ascuns în iarba înaltă sub un copac. Românul a fost recunoscut ușor, după ce polițiștii le-au arătat o fotografie surprinsă pe camerele de supraveghere.

Oficialii de la secția de poliție Herzogenburg, cu sprijinul secției de poliție St. Pölten-FPG, au putut să-l aresteze pe suspectul român în vârstă de 37 de ani în jurul orei 13:50. Poliția a reușit să găsească bunurile furate de-a lungul căii de evacuare și să le securizeze.

Bunuri furate în valoare de aproximativ 1.000 de euro

În timpul anchetei, polițiștii au constatat că acuzatul a mai fost suspect în alte cazuri, după ce ar fi comis în total șase furturi de magazine, patru dintre ele în Herzogenburg și două în Krems. Toate furturile au fost comise pe 8 octombrie. Acuzatul a mărturisit cele 4 furturi din magazinele din Herzogenburg. Polițiștii au confiscat bunuri furate în valoare de aproximativ 1.000 de euro, în principal parfum, dar și o geantă, papuci și batiste. Acuzatul a fost adus la închisoarea St. Pölten, potrivit .meinbezirk.at.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel