Austria. Un ROMÂN a dat aproape un MILION de EURO pe o colibă din lemn de 12 metri pătrați, fără electricitate sau apă curentă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Deși la prima vedere pare mai degrabă o cușcă pentru câini, această baracă din lemn a costat 755.000 de euro, bani licitați de un român, care și-a adjudecat construcția din lemn dintre cei 20 de participanți.

Pentru o baracă din lemn, de 12 metri pătrați, un român a oferit la o licitație publică de 755.000 de euro, adjudecându-și astfel controversata construcție pe malul lacului Wolfgang

Locuitorii din St. Gilgen sunt cunoscuți pentru astfel de prețuri exorbitante pentru locurile de baie și proprietățile de pe lacul Wolfgang. Dar ce s-a întâmplat acum numesc o „nebunie”.

La licitație,a desfășurată, marți, la Judecătoria Thalgau din Salzburg, o cabană de baie de 12 metri pătrați, dărăpănată, din St. Gilgen pe lacul  Wolfgang a fost licitată pentru 755.000 de euro de către un român, a cărui identitate, desigur, nu a fost dezvăluit. Construcția din lemn este amplasată pe stâlpi de lemn înfipți în lac, terenul aparține pădurilor federale pentru contractul de utilizare expiră în 2024. 

Ce are totuși așa special această cabană de 12 metri pătrți?

 

Potrivit OE.at, pe lângă construcție există o autorizație de construire pentru demolarea și reconstrucția cabanei existente, pentru care este de asemenea disponibil acordul de la conservare a naturii pentru proiectul din zona sitului de protecție.

În plus față de cabana de baie din lemn, există o terasă din lemn de aproximativ 20 de metri pătrați și o mică pasarelă atașată, astfel încât suprafața totală este de 40,68 metri pătrați. Cu toate acestea, construcția nu nu are branșamente de electricitate, apă sau canalizare. Se poate ajunge numai printr-un podeț și un terasament deținut de municipalitate.

Potrivit raportului, aproximativ 20 de ofertanți au participat la licitație, printre care un fost consilier de stat su familia unui fotbalist profesionist. Dar când pasul de strigare a ajuns la 600.000 de euro, a rămas doar misteriosul român bogat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel