Fostul șef al Unifarm, Adrian Ionel, sub control judiciar într-un al doilea dosar de corupție: Ar fi vorba despre achiziția unor măști

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul director al Unifarm, Adrian Ionel, a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA într-un al doilea dosar de corupție, ptrivit unor surse citate de Realitatea PLUS.

Potrivit surselor Realitatea Plus, Adrian Ionel a fost pus sub inculpare, astăzi, fiind plasat sub control judiciar de procurorii de la DNA. Aceleași sursă transmit că este vorba despre fapte de corupție care ar putea avea legătură cu un contract de achiziți a unor măști de protecție.

Amintim că pe 2 octombrie 2020, procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Eugen Adrian Ionel, director suspendat al Unifarm, într-un prim dosar de corupție. DNA îl acuză că a luat 760.000 de euro mită la un contract pentru furnizarea de măști de protecție. Alături de Eugen Adrian Ionel a fost trimisă în judecată și Maria Lizica Daniela Radu, fosta șefă a serviciului comercial al Unifarm SA, acuzată de abuz în serviciu și fals intelectual.

Între timp, la Unifarm a fost numit un alt director interimar.

Actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel