Austria. Un român a creat haos în Viena: Căutat de poliție cu elicopterul, a căzut în gol de pe acoperiș

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Liniștea Vinei a fost întreruptă, azi-noapte, de un elicopter al Poliției care survola zona Mariahilfer Straße. Autoritățile erau în căutarea unui tânăr român, găsit apoi cu multiple plăgi într-un luminator, după ce ar fi căzut în gol de pe un acoperiș.

Poliția din Viena a anunțat, astăzi, că în timpul nopții a existat o dispută între un tânăr român de 27 de ani și un bărbat de 49 de ani, cetățean austriac. Conflictul iscat între cei doi, din motive încă necunoscute, a escaladat, lăsându-se cu amenințări, daune materiale și chiar o tentativă de vătămare corporală comisă de tânăr.

Când austriacul de 49 de ani a chemat poliția, tânărul român a fugit din apartament printr-un luminator, și a ajuns pe acoperiș, încercând să scape. Polițiștii au apelat la un elicopter specializat, și cu un far puternic au pornit în căutarea românului. La un moment dat acesta a fost identificat, urlând de durere, într-o curte. Românul a suferit fracturi și vânătăi și apoi a fost dus la spital de Serviciul de salvare din Viena.

Urlete de durere

 

“Funcționarii Comandamentului Poliției din Josefstadt (Bezirk 8) au auzit la un moment dat urlete de durere dintr-o curte interioară din zonă”, a spus purtătorul de cuvânt al poliției, Patrick Maierhofer, citat de OE24.at.

DIn primele cercetări, se pare că tânărul de 27 de ani ar fi căzut de pe acoperiș, în încercarea lui de a fugi. El a fost găsit căzut cu greu de autorități, pe o terasă inferioară, între sisteme de ventilație și jgheaburile instalațiilor. Tocmai de aceea polițiștii ar fi folosit elicopterul, căci se auzeau urletele de durere ale românului, însă acesta era de negăsit.

Bărbatul a fost recuperat de pompieri, care au folosit un troliu pentru a-l ridica.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel