Austria. Șoferul unui microbuz plin cu români a încercat să repare o greșeală făcută cu „o acțiune incredibil de nebună” - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Austria. Șoferul unui microbuz plin cu români a încercat să compenseze o greșeală făcută cu „o acțiune incredibil de nebună”. FOTO: captură kurier.at
Austria. Șoferul unui microbuz plin cu români a încercat să compenseze o greșeală făcută cu „o acțiune incredibil de nebună”. FOTO: captură kurier.at

Nouă români aflați la bordul unui microbuz au avut parte de o aventură în Sankt Valentin, Austria. Șoferul vehicului a încercat să repare o greșeală făcută cu „o acțiune incredibil de nebună”, potrivit kurier.at.

Evenimentul a avut loc luni, în cartierul Amstetten, atunci când șoferul român al microbuzului plin cu conaționali a încercat să-și compenseze o greșeală făcută, aceea de a alimenta cu benzină în loc de motorină, cu „o acțiune incredibil de nebună”.

După ce și-a umplut rezervorul din greșeală cu benzină în loc de motorină, la un peco din zona industrială Sankt Valentin, românul a oprit după câțiva kilometri pentru a-și remedia greșeala. Astfel, șoferul român pur și simplu a golit întreg rezervorul cu benzină pe marginea unei străzi adiacente.

2. Austria. Ș... (austria--soferul-unui-microbuz-plin-cu-romani-a-incercat-sa-compenseze-o-greseala-facuta-cu-o-actiune-incredibil-de-nebuna-2.jpg)

Acțiunea lui a fost însă observată și a fost sesizată Poliția.

 

Poliția l-a oprit pe șoferul român 

 

Autoritățile l-au oprit pe șoferul român și au alertat pompierii Rems întrucât, conform sursei citate, „cele mai grave daune aduse solului și apelor subterane ar trebui prevenite rapid”.

Pompierii au încercat să folosească agenți de legare a uleiului pentru a absorbi benzina care se scursese deja într-un șanț.

A fost implicată și autoritatea pentru protecția apelor din zona Amstetten. Potrivit poliției, s-au vărsat în jur de 35 de litri de benzină.

Înainte ca șoferul să facă din nou microbuzul să fie gata de funcționare, să umple rezervorul cu motorină și să plece, a trebuit să dea explicații poliției. Pe lângă plângere, românului i s-întocmit o amendă de 1.000 de euro, iar bărbatul a fost nevoit să plătească și serviciile prestate de pompieri. 

Autoritatea pentru protecția apelor s-a ocupat și de evaluarea și tratarea ulterioară a solului contaminat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel