Austria. Româncă sechestrată, bătută și mușcată de soț zile în șir

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Româncă din Austria, bătută și amenințată cu moartea de iubitul irakian
Româncă din Austria, bătută și amenințată cu moartea de iubitul irakian

Un soț violent a fost arestat de poliție vineri. Românul de 44 de ani este acuzat de maltratarea soției sale. Faptele s-au petrecut la Viena.

Vineri, în jurul orei 12.15, o româncă  de 45 de ani a depus o plângere împotriva soțului ei, un conațional în vârstă de 44 de ani, în prezența unui angajat al unui centru de intervenție la secția de poliție Van-der-Nüll-Gasse.

Tânăra de 45 de ani a spus că a lovit-o în apartamentul ei câteva zile, a aruncat obiecte asupra ei și a mușcat-o de degete. Ofițerii au găsit răni vizibile pe corpul femeii, relatează Heute.at.

Românul a fost apoi arestat în apartament și i-a fost interzisă intrarea și apropierea de de partenera sa. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost dus la o închisoare din ordinul Parchetului din Viena.

În cadrul anchetei și conform declarației victimei, s-a constatat că femeia îl raportase deja pe românul  de 44 de ani în decembrie 2020 pentru violență împotriva ei. Chiar și atunci, bărbatul a fost arestat de poliție și a fost interzisă temporar intrarea și apropierea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel