Austria. Român RĂNIT după ce a sărit de la etaj: INCENDIU violent de la un încărcător defect

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 64 de  ani este rănit, la spital, după ce sărit de la fereastra apartamentului unde locuia în Hürm (districtul Melk) din Austria. Apartamentul său a fost cuprins de un incendiu violent, provocat, se pare, de încărcătorul defect al unui telefon.

Locatarul, un român în vârstă de 64 de ani, a sărit pe fereastră din cauza incendiului care a cuprins rapid locuința. El a sărit de la peste 4 metri înălțime și a fost rănit, fiind transportat la spital.

O femeie l-a găsit pe românul de 64 de ani și a sesizat serviciile de urgență, a raportat departamentul de poliție de stat din Austria Inferioară într-un comunicat. Rănit, el a fost transportați la Spitalul Universitar St. Pölten.

Incendiul a izbucnit într-o cameră în jurul orei 16.30, iar flăcările au fost stinse o jumătate de oră mai târziu. O cameră și bucătăria / sufrageria au fost grav avariate în urma incendiului violent, a anunțat executivul luni, precizând că principala cauză ar fi cablul de încărcare defect al unui telefon.

Ceilalți locatari au fost evacuați, dar în jurul orei 19.00, rezidenții au putut să se întoarcă în case, potrivit Non.at.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel