Austria. Român plecat la muncă în agricultură, depistat pozitiv cu COVID-19 imediat după aterizare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român plecat să muncească în agricultură în Austria a fost găsit pozitiv cu coronavirus chiar pe aeroport. Alte 19 persoane din avion sunt acum suspecte de COVID-19 și plasate în carantină.

Unul dintre cei 143 de pasageri care au venit din România miercuri după-amiază, cu un zbor charter organizat și plătit de legumicultori tirolieni și carintieni, a testat pozitiv pentru Coronavirus. Românul în vârstă de 46 de ani, care nu prezenta niciun simptom, a fost imediat izolat și dus din zona de cazare a personalului într-o altă cazare pe care compania a plătit-o. 

Celelalte 19 persoane care au stat în Avion în preajma lui au intrat de asemenea în carantină. Acestea sunt persoanele care au fost așezate pe avion în același rând de scaune, pasagerii aflați pe două rânduri în față și în spate, precum și persoana cu care pacientul a călătorit de pe aeroportul din România.

De la sosirea la Innsbruck și până la aflarea rezultatelor testelor, lucrătorii sezonieri români au stat în izolare. Există un total de 141 rezultate negative și un singur rezultat pozitiv, dar testul trebuie repetat, informează krone.at.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel