Austria. Român de 18 ani, găsit leșinat în Mercedesul făcut PRAF pe autostradă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: Matthias Lauber / heute.at
Foto: Matthias Lauber / heute.at

Un român în vârstă de 18 ani a fost grav rănit într-un accident produs pe un drum din Austria. 

Incidentul s-a petrecut marți dimineață, pe A8, în oraşul Grieskirchen, landul Austria Superioară. Românul de 18 ani a rămas blocat între fiarele contorsionate, în stare de inconștiență, după ce mașina în care se afla, un Mercedes, a intrat cu viteză într-un TIR. 

Cum s-a produs nenorocirea

 

Potrivit informațiilor publicate de autorități și preluate de heute.at, în timp ce rula spre Passau, autoturismul Mercedes la volanul căruia se afla un tânăr moldovean, rezident în Franţa, a intrat cu viteză în spatele unui TIR cu numere de Bulgaria care circula în fața lor. În urma impactului, maşina a rămas înfiptă în camion, fiind târâtă aproximativ 200 de metri până ce șoferul TIR-ului, în vârstă de 46 de ani, a realizat ce se întâmplă.

În mașină se aflau doi tineri în vârstă de 18 ani: șoferul moldovean și pasagerul, românul în vârstă de 18 ani. Ambii sunt rezidenți în Franța.

Cei doi au avut noroc cu doi polițiști care treceau întâmplător prin zonă. Agenții Alexander W. și Tamara E. i-au scos imediat din mașină pe cei doi și i-au predat echipajului de pe ambulanță.

Tinerii au fost apoi transportați la spitalele din Ried și Wels.

Cauza exactă a accidentului nu a fost încă stabilită. Anchetatorii analizează dacă nenorocirea s-a întâmplat pe fondul vizibilității reduse sau dacă șoferul mașinii a adormit la volan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel