Austria. Român care încerca să dea foc unei benzinării, pus la pâmânt de un angajat în ultima clipă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: Kurier.at
Foto: Kurier.at

Un român a fost arestat în Austria, după ce a încercat să dea foc unei benzinării. Din fericire, bărbatul a fost oprit la timp și dus la un Spital de Psihiatrie. 

Un angajat al unei benzinării din Austria este un adevărat erou, după ce a reușit să prevină o catastrofă. El l-a oprit la timp pe un român care avea intenția să dea foc unei pompe cu carburant. Potrivit presei locale, făptuitorul a fost arestat și transportat la un spital de psihiatrie.

Scenele de groază au avut loc marți, în Ybbs an der Donau, Austria Inferioară.

Potrivit primelor informații prezentate de media austriacă, românul ar fi încercat să dea foc unei benzinării. Momentan nu se cunoaște motivul pentru care bărbatul a recurs la acest gest. 

Românul a turnat benzină pe jos și a vrut s-o aprindă

 

Românul a deschis o pompă de benzină și a vărsat o cantitate mare pe jos și în jurul pompei. În momentul în care a vrut să aprindă lichidul, a fost oprit la timp de un angajat al benzinăriei. A urmat o încăierare în care un martor a fost rănit ușor. Foarte puțin a lipsit să se întâmple o tragedie.  

La sosirea poliției, românul a încercat să fugă, însă a fost arestat la scurt timp.  

Potrivit unui purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție a Statului din Austria Inferioară, românul a fost dus la o unitate de psihiatrie.

 

Muncitor român, mort în Austria. Bărbatul de 38 de ani a fost strivit și n-a avut nicio șansă

 

Un muncitor român și-a pierdut viața în Austria, după ce a fost strivit de un copac. Bărbatul de 38 de ani efectua operațiuni de tăiere a lemnului. Este a doua tragedie de acest fel în numai o lună, accidentele fiind parcă trase la indigo.

Un român în vârstă de 38 de ani plecat să lucreze la tăiat de lemn în Austria nu se va mai întoarce acasă la familie. El și-a pierdut viața, după ce a fost strivit de un copac în timp ce lucra într-o pădure din Stiria.

Potrivit presei locale, tragicul accident s-a petrecut la Mariazell, districtul Bruck-Mürzzuschlag, în Stiria.

Românul de 38 de ani a fost lovit de un copac care a căzut și a murit 

 

Luni, în jurul orei 9.30, muncitorii silvici erau ocupați cu lucrări de tăiere a lemnului într-o pădure de munte din municipiul Mariazell, la o altitudine de 1.330 de metri. Trunchiurile de copaci erau trase în vale cu o macara pentru lemn, au informat polițiștii într-un comunicat de presă.

În cursul unei operațiuni, un muncitor silvic în vârstă de 38 de ani din România a operat telecomanda asociată utilajului respectiv. Când macaraua a fost acționată, un copac uscat care încă stătea în picioare a fost doborât în ​​lateral.

Copacul a căzut în direcția muncitorului forestier, care a fost lovit mortal.

Potrivit primelor cercetări, colegii românului nu pot fi acuzați de neglijență în acest caz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel