Austria. Proxeneți fără majorat: O româncă de 17 ani, flancată de doi ruși, avansuri urmate de tâlhărie într-o benzinărie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr de 38 de ani din districtul Rohrbach a fost victima unei tâlhării, joi seară, la o benzinărie din Linz. Suspecții sunt trei tineri de 17 ani: Doi ruși și o adolescentă româncă.

Un tânăr de 38 de ani din Mühlviertler a început o conversație cu trei tineri la o benzinărie din Linzer Dinghoferstrasse, cu puțin înainte de 2.00 dimineața. Când tânărul de 38 de ani a plecat, a fost urmat de cei trei. O fată din grupul celor trei - o româncă de 17 ani, i-a făcut bărbatului avansuri, dar bărbatul  refuzat-o. Așa că cei trei s-au răzbunat și l-au bătut pe bărbat, apoi i-au furat telefonul mobil și portofelul.

Ofițerii de poliție de la secția de poliție Landhaus i-au investigat pe cei trei suspecți vineri, la scurt timp după miezul nopții. Este vorba despre un tânăr de 17 ani din Linz, un cetățean rus de 17 ani din districtul Linz-Land și un cetățean român de 17 ani din Linz. După consultarea Parchetului Linz, cei doi băieți au fost arestați, iar fata a fost denunțată în libertate, potrivit nachrichten.at.

Însă cazul acesta a făcut legătura cu un altul care le-a dat bătăi de cap polițiștilor la începutul acestei luni. Un adolescent român de 14 ani a fost jefuit în gara din Linz și amenințat cu cuțitul. Autorul jafului este un alt adolescent, un afgan de 15 ani. Potrivit Krone.at, cazul are legătură cu cele petrecute la Mühlviertler, iar tânărul de 15 ani, care i-a furat pantofii românului de 14 ani, făcea parte din gașca celor de 17 ani. Aceștia au recurs la amenințări clare, cu moartea, după ce băiatul de 14 îi spuse mamei sale cele petrecute.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel