Austria. O româncă de 14 ani, LIDERUL unui grup care a BĂTUT cu bestialitate o colegă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O adolescentă de naționalitate română în vârstă de 14 ani e investigată de poliție în Austria, după ce, împreună cu alte eleve, a bătut o colegă de 13 ani și a filmat grozăvia.

Incidentul, care s-a produs vinerea trecută într-un parc din Viena, a devenit subiect de presă în Austria, după ce un ziar a intrat în posesia imaginilor și le-a publicat.

Potrivit ziarului Heute, românca este considerată liderul grupului de 7 fete care au bătut cu bestialitate o colegă în vârstă de 13 ani. Aceasta a fost atrasă în parc, sub un anumit pretext, aici fiind așteptată de cele 7 fete care au tăbărât pe ea cu pumnii și picioarele. 

Adolescentă româncă a fost identificată și interogată de poliție. Fata le-a spus oamenilor legii că nu a lovit victima în timp ce era căzută pe jos. jos. Totodată, românca a spus că fata de 13 ani i-a dat o palmă, iar acesta ar fi motivul pentru care s-a decis să-i dea o lecție.

Fata agresată susține că a fost amenințată și după bătaia pe care a încasat-o în parc. Acestea i-au cerut să șteargă Story-ul postat pe Instagram care conținea imaginile cu agresiunea.

Toate fetele din grupul agresor au fost identificate.

sursa foto: heute.at

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel