Austria. O asistentă ROMÂNCĂ, ARESTATĂ după ce ar fi ATACAT cu cuțitul un bătrân

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
StiriDiaspora

O asistentă medicală în Austria, în vârstă de 21 de ani, originară din România, a aruncat de mai multe ori cu cuţitul după soţul pacientei pe care o îngrijea.

Totul s-a întâmplat în localitatea Leonding (districtul Linz-Land), atunci când bătrânul a fost găsit cu mai multe tăieturi pe spate și cap și a fost internat la spitalul din Linz. Femeia a fost arestată după ce poliția a urmărit-o un sfert de oră, informează ziarulromanesc.at.

Citește și Austria o SUSȚINE pe Kovesi pentru ȘEFIA Parchetului european

Din motive necunoscute, în jurul orei 6.30 dimineața, asistenta a aruncat cu un cuțit de bucătărie asupra bărbatului. De câteva ori a reușit să îi provoace câteva tăieturi pe spate și pe capul bărbatului cu un cuțit, potrivit raportului poliției făcut public vineri dimineață.

Cu câteva ore în urmă, Spitalul Universitar din Linz, a declarat presei austriece că omul nu este în pericol de moarte. Bărbatul nu a trebuit să sufere o intervenție chirurgicală dificilă și se află într-o sală normală a spitalului.

Citește și Austria. Româncă, BĂTUTĂ și amenințată cu MOARTEA. Soțul ei a fost arestat

După ce a fost atacat de asistenta ieșită din minți, pensionarul a reușit să o împingă într-o cameră și să o blocheze acolo. Apoi omul a ieșit din casă, s-a deplasat urgent la fiica sa, care locuiește lângă el și a sunat alarma.

Acuzata a scăpat și a sărit din casă printr-o fereastră, dar nu a ajuns departe. Polițiștii au reușit să o aresteze pe femeie, după 15 minute, la Linz – Leonding. Arma de care s-a folosit românca a fost recuperată, a spus poliția. Motivul faptei este încă neclar. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel