Austria. La ce tertip a recurs o româncă bătută de soț pentru a-și scăpa bărbatul de închisoare

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O româncă, în vârstă de 31 de ani, din Wörgl (Tirol), a alertat poliția spunând că a fost victima unei tentative de jaf, sâmbătă seară, în timp ce ducea gunoiul. Oamenii legii au aflat însă că este vorba despre cu totul altceva la mijloc. 

Românca a alertat poliția și a mărturisit că ar fi fost brusc atacată sâmbătă seară, în jurul orei 23:25, în timp ce golea gunoiul de o persoană necunoscută care dorea să-i fure colierul. Ea a spus că bărbatul, pe care nu a reușit să îl identifice, a lovit-o în față în încercarea de a-i fura colierul. din cauza loviturilor, ea  a trebuit să fie dusă la spitalul Kufstein pentru tratament.

După cum au aflat ofițerii în cursul anchetei, se pare că românca nu a spus întregul adevăr. Loviturile care au necesitat îngrijiri medicale  au venit de fapt de la soțul ei, un român de 34 de ani, după o ceartă conjugală aprinsă.

A mințit ca să-și apere soțul bătăuș

 

„Între soția de 31 de ani și soțul ei de 34 de ani a existat o ceartă verbală în apartamentul lor, care în cele din urmă a escaladat", au precizat polițiștii, citați de Krone. Femeia a părăsit  apartamentul după cearta conjugală și a bătut la un vecin care a dat alarma la poliție.

Se pare că femeia a vrut să-și protejeze soțul de urmărirea penală cu atacul ei fictiv. Românul a fost raportat acum la parchet pentru suspiciunea de vătămare corporală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel