Austria. Doi tineri, bătuți de o femeie într-un bar. Atacatoarea a spart un pahar în capul unuia, iar pe celălalt l-a rănit la mână

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Austria. Doi tineri, bătuți de o femeie într-un bar. Atacatoarea a spart un pahar în capul unuia, iar pe celălalt l-a rănit la mână
Austria. Doi tineri, bătuți de o femeie într-un bar. Atacatoarea a spart un pahar în capul unuia, iar pe celălalt l-a rănit la mână

Doi tineri belgieni au fost răniți în Zell am See, din Austria, după ce au fost atacați de o femeie de 43 de ani. Aceasta a spart un pahar de bere în capul unuia dintre ei, iar celălalt a fost rămit la braț cu cioburile.  

Informația a fot confirmată de poliția din Salzburg. O femeie, de origine germană, de 43 de ani a lovit un cetățean belgian, de 23 de ani, într-un bar après-ski din Zell am See. 

Scena violentă s-a petrecut, duminică seara. Martorii spun că a femeia apărut de nicăieri. A luat o sticlă de bere și l-a lovit pe un tânăr în cap. Un prieten, de 25 de ani, tot belgian, a intervenit, dar a fost rănit și el de femeia cu un ciob de sticlă pe mâna dreaptă, scrie nieuwsblad.be.

Cei doi tineri au fost transportați la spital, unde au primit îngrijiri medicale.  Ancheta a stabilit că femeia ar fi stins mai întâi două țigări aprinse pe mâna belgianului de 25 de ani. Acesta a fost, probabil, motivul scandalului. Femeia a fost arestată și se află acum în închisoarea din Salzburg.

În altă ordine de idei,  un caz similar a avut loc în Germania, unde o tânără a fost lovită cu pumnii și picioarele de șase persoane, fiindcă nu a purtat mască în tramvai

 

Germania. Tânără, lovită cu pumnii și picioarele de șase persoane, fiindcă nu a purtat mască în tramvai

 

O adolescentă din capitala Germaniei a fost bătută, cu bestialitate, de șase persoane,  după ce a refuzat să poarte masca de protecţie într-un tramvai.

Fata de 17 ani a fost lovită cu mâinile şi picioarele de şase persoane. Printre agresori au fost atât femei, cât şi bărbaţi. 

Pe lângă lovituri, indivizii au insultat-o pe tânără. Tânăra a reuşit să filmeze făptașii, iar imaginile le-a dus la poliţie. Oamenii legii au reuşit să reţină trei dintre ei. Investigaţiile sunt în desfăşurare. 

Potrivit tinerei de 17 ani, cearta a pornit de la masca de protecție. Bărbații și femeile i-au informat pe tinerii, aflați în tramvai, că trebuie să poarte măști, au anunțat duminică polițiștii. După o ceartă inițial verbală, tânăra a fost, în cele  din urmă, insultată și rasial, scrie  rbb24.de

Când toți cei implicați au părăsit tramvaiul în stația Greifswalder Straße, se spune că disputa a escaladat. Tânăra a fost agresată  și lovită cu pumnii și cu picioarele de mai multe ori. În plus, se spune că una dintre femeile implicate în altercație i-ar fi smuls părul, a mai informat polițiștii. Adolescenta de 17 ani a fost internată în spital, unde este ținută sub observație.

Cu ajutorul imaginilor filmate de victimă în timpul atacului și puse la dispoziția polițiștilor, ofițerii l-au recunoscut pe unul dintre bărbații implicați în scandal. El și alți doi suspecți, cu vârste cuprinse între 42 și 51 de ani, au fost reținuți  într-un pub din apropiere, dar au negat acuzațiile. Unii dintre bărbați erau beți, iar polițiștii au găsit și narcotice asupra unuia dintre ei. Cercetările asupra femeilor implicate în scandal sunt în desfășurare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel