Austria. Panică pentru o familie de români pe autostradă: Mașina în care circulau tatăl, mama și fetița a luat foc în mers - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Austria. Panică pentru o familie de români pe o autostradă Mașina în care circulau tatăl, mama și fetița a luat foc în mers. FOTO: capturi fireworld.at
Austria. Panică pentru o familie de români pe o autostradă Mașina în care circulau tatăl, mama și fetița a luat foc în mers. FOTO: capturi fireworld.at

O familie de români formată din soț, soție și fetiță, au trăit șocul vieții lor, sâmbătă, după ce mașina în care se aflau a luat foc pe autostrada Wels, landul Austria Superioară.

Potrivit informațiilor din presa austriacă, serviciile de urgență au intervenit sâmbătă la amiază pe autostrada Wels, fiind anunțați că o mașină a luat foc în mers. 

Din motive necunoscute până acum, autoturismul a început să ardă în timp ce mergea pe autostrada Wels, imediat înainte de intersecția autostrăzii Innkreis.

2. -imagine fara descriere- (austria--panica-pentru-o-familie-de-romani-pe-o-autostrada-masina-in-care-circulau-tatal--mama-si-fetita-a-luat-foc-in-mers-2.jpg)

„Un cetățean român, în vârstă de 31 de ani, din districtul Wels-Land a condus o mașină în Wels, pe autostrada Wels spre Suben, cu puțin înainte de prânz, pe 20 noiembrie 2021. În vehicul se aflau și soția și fiica lui. Deodată, soția sa a observat un miros de ars în spatele vehiculului, iar bărbatul de 31 de ani a oprit imediat. Puțin mai târziu, s-au văzut flăcări în zona motorului și familia de români s-a autoevacuat”, a raportat poliția.

3. -imagine fara descriere- (austria--panica-pentru-o-familie-de-romani-pe-o-autostrada-masina-in-care-circulau-tatal--mama-si-fetita-a-luat-foc-in-mers-3.jpg)

 

Niciun membru al familiei de români nu a fost rănit

 

Pompierii au reușit să stingă rapid incendiul și nimeni nu a fost rănit.

Autostrada Wels a fost închisă circulației timp de aproximativ trei sferturi de oră în zona nodului Wels pe direcția Passau și doar pe o singură bandă circulabilă încă două ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel