Austria. Inflația lovește puternic în bordeluri. Prețurile au crescut pentru prima dată de când țara a trecut la euro

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Prețurile explozive ale energiei fac acum ca oamenii să plătească mai scump și în bordeluri. „Funpalast” va crește prețurile pentru prima dată de la introducerea monedei euro în Austria.

„Dacă vii până la sfârșitul lui mai e mai ieftin”, spune Peter Laskaris de la „Funpalast”, un pont pentru bărbații singuri. Pentru că actualul val de inflație nu lasă neatins nici cel mai mare club de saună din Viena, femeile cresc acum și ele prețurile înainte să se dezbrace.

 

O jumătate de oră de „Dragoste” va fi cu 10 euro mai scumpă

 

Intrarea la clubul de saună de 7.000 de metri pătrați din Viena-Liesing costă în prezent 40 de euro. Laskaris promite că acesta va rămâne așa în continuare.

Cu toate acestea, serviciile de dragoste ale femeilor angajate aici, care se îngrijesc de până la 1.000 de clienți în fiecare zi, devin din ce în ce mai scumpe. În loc de 60 de euro, clienții vor fi nevoiți să plătească 70 de euro pentru o jumătate de oră de la sfârșitul lunii mai.

 

Prima creștere de la introducerea monedei euro

 

Această creștere semnificativă a prețurilor este prima de la introducerea monedei euro în Austria, susține Laskaris. Oferta în continuă creștere din sectorul relațiilor intime a asigurat până acum un nivel de preț extrem de stabil. Dar asta s-a încheiat acum.

„Clubul nostru de saună are o suprafață de 7.000 de metri pătrați. Sunt costuri enorme cu energia”, spune autoproclamatul Laufhauskönig. „Costurile fixe au un impact, așa că, din păcate, nu există nicio modalitate de a evita o ajustare a prețurilor”, regretă Laskaris. Devine din ce în ce mai scump peste tot, „industria nu poate rezista în fața mainstreamului”, explică el.

 

Prețurile le lovesc masiv pe femei

 

În plus, femeile sunt, de asemenea, masiv afectate de valul de creștere a prețurilor la combustibil, electricitate și alimente. „Fetele nu mai pot face față creșterilor masive ale prețului costului vieții”, spune managerul clubului de saune.

Vești bune! În sectorul de catering nu vor exista creșteri de preț în viitorul apropiat. „O sticlă de vin spumant costă oricum în jur de 100 de euro aici. Nu este necesară nicio ajustare în acest moment. Dar cine știe ce urmează”, spune Laskaris.

 

În „Maxim” prețurile rămân stabile

 

În legendarul „Maxim” din centrul Vienei, prețurile pentru relațiile sexuale plătite rămân aceleași, în ciuda prețurilor în creștere. Totuși, la un cu totul alt nivel: o jumătate de oră de dragoste aici costă de la 150 de euro, iar pentru o oră cu o escortă fermecătoare trebuie să plătești cel puțin 200 de euro. „Așa este de zece ani și așa va rămâne. Dacă totul merge așa cum ne așteptăm, atunci toată lumea va continua să câștige bine - mai ales femeile”, spune Maxim.

„Nu ar fi corect să transferăm clienților creșterile actuale de preț”, spun reprezentanții clubului.

„Maxim” nu este comparabil cu uriașul „Funpalast” și cu costurile sale enorme de energie, recunoaște Peter Laskaris că își salvează onoarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel