Austria. Două prostituate românce, judecate după ce au folosit metoda din „Hustlers” pe clienți: „A trebuit să-i sărutăm și picioarele”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Două prostituate românce din Pölten, Austria, au ajuns ieri în fața judecătorilor după ce au fost acuzate că ar fi drogat clienții și le-ar fi emis note de plată uriașe, exact ca în celebrul film „Hustlers”.

Inculpații din „dosarul bordelului din Pölten” sunt, pe lângă cele două românce, patronul localului, un rus în vârstă de 33 de ani, și un complice austriac, în vârstă de 40 de ani.

Cei patru sunt acuzați că ar fi înșelat 17 persoane în perioada noiembrie 2018 și iunie 2020. Prejudiciul estimat se ridică la 40.000 de euro.

Inculpații sunt acuzați de fraude comerciale grave, șantaj, constrângere și diverse alte infracțiuni. Făptașii au urmat o metodă de înșelătorie gravă: oaspeții care fuseseră deja puternic beți au fost invitați la o băutură gratuită. Drept urmare, se spune că au căzut într-o stare comatoasă de câteva ore. În local se spune că ar fi consumat, fără să știe, absint, numit și „zână verde”, o băutură alcoolică tare, de obicei de 70 grade. 

După ce și-au recăpătat cunoștința, au fost facturate băuturi și servicii sexuale în valoare de 6.000 până la 22.000 de euro. Se spune că inculpații au cerut sumele restante cu amenințări.

 

„Aveam încredere în clienții obișnuiți”

 

În cele trei zile de proces, judecătorilor nu le-a fost ușor să urmeze explicațiile îndelungate ale victimelor și martorilor. În mod normal, clienții ar trebui să plătească în avans, 270 de euro pe oră, 80 de euro pentru o sticlă de șampanie. Chelnerul ar fi sprijinit doamnele să se asigure că oaspeții își achită plățile.

„Aveam încredere în clienții obișnuiți, pentru că plata a fost posibilă și după aceea”, explică o prostituată româncă.

Judecătorul a vrut să știe cum au apărut facturile mari. Acestea proveneau din consumul extins. 

„Chiar a trebuit să-i sărutăm picioarele unui client fidel, care era și profesor”, spune o altă prostituată.

Se spune că un client italian a primit o factură prea mare. Dar s-ar fi distrat mult cu fetele. Un alt invitat ar fi folosit serviciile de aproximativ 6.000 de euro în două zile, în ciuda carantinei.

Un alt martor care se află în prezent în România urmează să fie audiat, informează noen.at. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel