Austria. Ancheta în dosarul în care o româncă a ucis intenționat cu mașina un copil și pe mama acestuia s-a încheiat: Detalii cutremurătoare din rechizitoriu

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Austria. Ancheta în dosarul în care o româncă a ucis intenționat cu mașina un copil și pe mama acestuia s-a încheiat: Detalii cutremurătoare din rechizitoriu
Austria. Ancheta în dosarul în care o româncă a ucis intenționat cu mașina un copil și pe mama acestuia s-a încheiat: Detalii cutremurătoare din rechizitoriu

S-a încheiat ancheta în cazul româncei de 38 de ani, cu studii în arte, care i-a ucis intenționat cu mașina pe fiul de 5 ani al fostului ei soț și pe mama copilulu, în Villach, Austria. Presa austriacă a publicat detalii cutremurătoare din rechizitoriu.

Ceea ce s-a întâmplat în Villach pe 29 ianuarie 2022 este greu de exprimat în cuvinte. Procuratura din Klagenfurt descrie în rechizitoriu de ce o mamă și fiul ei de cinci ani au fost uciși în mod intenționat. Procurorul vorbește despre o dublă crimă și dezvăluie detalii incredibile.

Românca, în vârstă de 38 de ani, cu diplomă în arte, a lucrat pe un vas de croazieră în anul 2019. Acolo a cunoscut un bărbat din Villach, un membru senior al echipajului. „Deodată a avut în față pe cineva pentru care banii nu erau o problemă, care a invitat-o ​​cu generozitate și a copleșit-o cu declarații de dragoste”, arată rechizitoriul.

A apărut o relație. Cu toate acestea, românca a avut o problemă cu trecutul partenerului ei. Avea un fiu de cinci ani și o fostă iubită care locuia în Villach. Acuzata era extrem de geloasă pe cei doi. Din punctul ei de vedere, copilul îi stătea în cale. De asemenea, a fost ca „un ghimpe în coastă” faptul că noul ei iubit plătea lunar întreținere pentru fiul său, potrivit rechizitoriului.

Austria. O mamă româncă și fiul ei de 5 ani, ucişi de o conațională. Cele două au împărțit același bărbat: Oroarea, comisă din răzbunare - FOTO

 

Românca și soțul ei s-ar fi despărțit chiar în luna de miere

 

3. -imagine fara descriere- (austria--ancheta-in-dosarul-in-care-o-romanca-a-ucis-intentionat-cu-masina-un-copil-si-pe-mama-acestuia-s-a-incheiat-detalii-cutremuratoare-din-rechizitoriuu-2.jpg)

Relația a căpătat proporții morbide. Deja în călătoria în luna de miere, se spune că s-ar fi produs despărțirea dintre româncă și soțul ei. S-au certat atât de tare încât el „s-a întors în panică la Villach”. Iar ea, proaspăt căsătorită, a rămas singură în luna de miere. 

După aceea a fost clar: căsătoria trebuie anulată. Însă în cadrul unei discuții despre divorț, „inculpata l-a atacat fizic împingându-și soțul astfel încât acesta să cadă pe scări”, scrie procurorul în rechizitoriu. Ea a întreprins în mod repetat măsuri fizice împotriva bărbatului. Nu este corect, spune Michael Hirm, avocatul româncei: „Aceste acuzații trebuie puse în perspectivă”.

 

Românca „a început să-i terorizeze și pe cei din jurul fostului ei soț”

 

Dar un lucru este cert: după despărțire, românca de 38 de ani și-a urmărit fostul. Amploarea a fost la fel de extremă ca și relația dintre cei doi: 90 de apeluri în două ore, 300 de e-mailuri în trei zile. Potrivit investigațiilor, „femeia a început să-i terorizeze și pe cei din jurul fostului ei soț”. În locul în care locuiesc părinții lui, „a împărțit bilețele în gospodării și magazine” discreditându-l pe fostul ei soț. Potrivit rechizitoriului, au urmat o ordonanță provizorie, o declarație de onoare și o interdicție de intrare.

Dar ura femeii a crescut constant. Fiul fostului ei soț a fost centrul atenției ei. Ea a scris lucruri crude despre băiețelul de cinci ani. „Nu accept că el există”, ar fi spus ea odată. „Ura inculpaței față de copil a devenit atât de mare, încât chiar i-a dorit moartea”, se arată la un moment dat în rechizitoriu.

 

Românca „a accelerat spre băiat și mama lui și i-a izbit fără milă”

 

2. Austria. A... (austria--ancheta-in-dosarul-in-care-o-romanca-a-ucis-intentionat-cu-masina-un-copil-si-pe-mama-acestuia-s-a-incheiat-detalii-cutremuratoare-din-rechizitoriuu-1.jpg)

Pe 29 ianuarie 2022, românca a călătorit la Villach dintr-un alt stat federal și și-a rezervat o cameră. Ea a condus la adresa de acasă a băiatului și a mamei lui, pe care se spune că i-ar fi cercetat mai devreme. La aproximativ 50 de metri de locul crimei, în fața unei insule de gunoi, își aștepta victimele în mașină. Apoi a văzut mama și copilul. „Atunci acuzata a accelerat spre băiat și mama lui și i-a izbit fără milă”, se arată în rechizitoriu. Strada rezidențială avea o limită de viteză de 30 km/h. Potrivit expertului, acuzatul a condus cu 55 până la 65 km/h. Mama și copilul au murit pe loc în urma accidentului.

Parchetul cere o condamnare pentru dublă crimă și internarea într-un „centru de terapie criminalistică”.

Austria. Românca ce a accidentat mortal o conațională și pe fiul acesteia a recunoscut că a făcut-o intenționat. FOTO

 

Românca recunoaște că a comis dubla crimă

 

Michael Hirm, apărătorul public al femeii, nu s-a opus acuzațiilor. „Clienta mea mărturisește în esență. Ea recunoaște că a comis dubla crimă. Singura obiecție pe care o avem este că planul criminalității nu a fost pregătit atâta timp cât este descris de acuzare”.

Românca ar fi mers la Villach să vadă unde locuiesc fostul partener și copilul. „Când i-a văzut pe cei doi, a condus spre victimele ei din impuls”.

Potrivit expertului, femeia era sănătoasă. Prezumția de nevinovăție se aplică până la o condamnare definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel