Austria. Adolescent român, ridicat de polițiști. Ce a putut să facă băiatul de 15 ani cu un bărbat de 28 de ani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un adolescent român, în vârstă de 15 ani, a fost arestat, duminică seară, de Poliția din Salzburg, Austria.

Potrivit primelor informații, adolescentul român l-ar fi lovit cu capul de un stâlp și l-a lăsat inconștient pe un afgan, în vârstă de 28 de ani. Incidentul a avut loc duminică seara în Salzburg și se crede că a plecat de la o ceartă.

La un moment dat, cearta s-a aprins și românul l-a apucat pe afgan și l-a trântit cu capul cu putere de un stâlp până a rămas inconștient. Medicii spun că afganul a ajuns la spital în comă, cu răni grave la cap.

Românul a fugit de la fața locului

 

Agresorul român era însoțit de un conațional de 16 ani. Cei doi au fugit când victima a căzut inconștientă în urma atacului.

După o scurtă percheziție, suspectul și însoțitorul său de 16 ani au fost reținuți în apropierea locului faptei, relatează sn.at.

Serviciile de urgență l-au găsit pe afgan, aparent cu răni grave la cap, la fața locului, iar ofițerii de patrulă l-au localizat pe suspect în apropiere la scurt timp după aceea. Tânărul român de 15 ani a fost arestat de polițiștii din Salzburg.

 

Vezi și 

 

Româncă de 32 de ani, ucisă în fața casei din Austria

 

O româncă de 32 de ani a fost ucisă în localitatea Vorarlberg, din Austria. Atacul a avut loc săptămâna trecută în fața casei femeii. Potrivit poliției, soțul ei în vârstă de 36 de ani a mărturisit crima, imediat după ce a fost prins nu departe de locul crimei.

Potrivit raportului, acesta a înjunghiat-o de mai multe ori în zona abdominală și în partea superioară a corpului. Femeia de 32 de ani a murit pe loc, în ciuda încercărilor de resuscitare. Bărbatul a fugit pentru o scurtă perioadă de timp, dar apoi s-a prezentat la poliție. Între timp, acesta și-a recunoscut fapta, potrivit informațiilor furnizate miercuri de poliție.

Cuplul avea o relație de aproximativ zece ani și s-a căsătorit anul trecut. Cu toate acestea, conviețuirea a fost marcată de numeroase conflicte, mai ales violente. Din 2015, turcului în vârstă de 36 de ani i s-a interzis de patru ori să intre și să se apropie de casă, iar autoritățile i-au interzis și să poarte arme.

Potrivit lui Philipp Stadler, șeful Biroului de poliție penală al landului Vorarlberg, acesta și-a amenințat în repetate rânduri soția româncă și a recurs la violență împotriva acesteia. Acest lucru i-a adus bărbatului mai multe pedepse cu închisoarea, el având mai multe condamnări anterioare. El fusese eliberat din închisoare cu o săptămână înainte de comiterea crimei, a declarat Stadler.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel