Augustin Lazăr, MUTARE de ULTIMĂ ORĂ pe tema OUG 7

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Procurorul General Augustin Lazăr a solicitat Consiliului Superior al Magistraturii să analizeze posibilitatea sesizării CCR în vederea „soluționării conflictului juridic de natură constituțională între Guvernul României, pe de o parte, Parlamentul României, Consiliul Superior al Magistraturii și Ministerul Public, pe de altă parte”.

„Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție este abilitat să aducă la cunoştinţa publicului următoarele:

În cursul zilei de astăzi, 8 martie 2019, procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, în temeiul art. 146 lit. e din Constituția României, a transmis o solicitare Consiliului Superior al Magistraturii de a analiza posibilitatea sesizării Curții Constituționale în vederea soluționării conflictului juridic de natură constituțională între Guvernul României, pe de o parte, Parlamentul României, Consiliul Superior al Magistraturii și Ministerul Public, pe de altă parte, conflict determinat de modalitatea în care Guvernul și-a exercitat atribuția de legiuitor delegat în materia "legilor justiției".

Solicitarea adresată Consiliului Superior al Magistraturii poate fi accesată la următoarea adresă:

http://www.mpublic.ro/.../d.../files/PDF/adresa_csm_08032019.pdf”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Public.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel