Audi Q7 furat din Marea Britanie, depistat în trafic la Iași. Explicația șoferului nu i-a convins pe polițiști

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor un autoturism, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie la începutul lunii mai. 

În data de 14 iunie a.c., în jurul orei 14.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au oprit, pe o stradă din municipiul Iaşi, un autoturism marca Audi Q7.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că mijlocul de transport, an fabricaţie 2011, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, din data de 04 mai a.c., potrivit unei comunicări a Poliției de Frontieră.

Cu privire la cele constatate, proprietarul autoturismului, un ieşean în vârstă de 36 de ani, a declarat că acesta a fost achiziţionat în anul 2016, din Marea Britanie şi nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul este implicat în vreun litigiu.

Mijlocul de transport  în valoare de aproximativ 67.200 de lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel