O mamă și fiica sa au dat o petrecere în avion: cele două erau singurii pasageri de la bord

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
O mamă și fiica sa au dat o petrecere în avion, cele două erau singurii pasageri de la bord
O mamă și fiica sa au dat o petrecere în avion, cele două erau singurii pasageri de la bord

Zoe Doyle a putut să danseze pe culoarul avionului, iar mama ei Kimmy a probat și costum de însoțitor de bord. Femeilor li s-a oferit și un tur al aeronavei.

Kimmy Chedel, în vârstă de 59 de ani, și fiica ei Zoe Doyle, în vârstă de 25 de ani, au cumpărat bilete pe Aeroportul Internațional din Seychelles înainte de a se îmbarca într-un avion aproape gol. 

Femeia și mama ei au fost surprinse când s-au urcat în avion și au descoperit că erau singurii doi pasageri de la clasa econom.

Cele două se îndreptau spre Elveția cu un zbor de legătură în Dubai pentru a petrece Crăciunul cu familia. „Nu aveam idee că suntem singurii. Cred că mai erau patru pasageri care zburau în clasa întâi, dar erau complet separați de noi, așa că practic eram singure. Din moment ce e sezonul musonilor în Seychelles, nimeni nu a zburat”, a spus Zoe.

Însoțitorii de bord au profitat la maximum de ocazie pentru a avea grijă doar de cei doi pasageri, discutând mult cu Zoe și mama ei și chiar făcându-le un tur al avionului.

"Toți însoțitorii de bord au fost atât de fericiți că avionul era gol. Au spus că acest lucru nu se întâmplă niciodată. Ni s-a oferit un mic tur al avionului, deși nu aveam voie să intrăm la clasa întâi. A fost atât de distractiv. Am stat de vorbă cu însoțitorii de bord și am făcut poze cu ei, da și videoclipuri amuzante. Au scos chiar și o cameră Polaroid, apoi au îmbrăcat-o pe mama într-o uniformă de însoțitor de bord. A fost grozav", a spus Zoe, care este originară din Montreal, Canada, dar acum locuiește în Cape, Africa de Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel