Atenție șoferi: Ninge pe autostrada A2 București-Constanța

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Precipitații ușoare sub formă de ninsoare sunt semnalate pe autostrada A2 București- Constanța, între Lehliu Gară și Constanța. Pe DN 15C, la ieșire din Piatra Neamț către municipiul Târgu Neamț, traficul se desfășoară alternativ. Porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Midia sunt închise.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier se desfășoară pe 1 fir, alternativ, pe DN 15C, la ieșire din municipiul Piatra Neamț către municipiul Târgu Neamț, județul Neamț, după ce remorca unui autocamion, ce era încărcată cu bușteni, s-a desprins, iar buștenii au căzut pe carosabil. Nu sunt persoane rănite, nici valori ridicate de trafic.

Sunt semnalate precipitații ușoare sub formă de ninsoare pe autostrada A2 București- Constanța, pe tronsonul kilometric 64 (Lehliu Gară) – 212 (Constanța). Nu sunt depuneri pe drum, carosabilul fiind umed.

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Constanța Nord, Constanța Sud-Agigea și Midia.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu nu sunt semnalate precipitații, carosabilul este parțial uscat, iar valorile de trafic normale.

„Pentru reducerea riscului rutier, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile de trafic și de drum, să ia în considerare că distanța de frânare crește pe un carosabil umed sau alunecos, să-și asigure o bună vizibilitate prin parbriz, lunetă și geamuri laterale. Reamintim că pentru deplasarea pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheață sau polei este obligatorie echiparea autovehiculelor cu anvelope de iarnă”, transmite Infotrafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel