Atac armat într-o universitate din Rusia (VIDEO): Studenții au sărit pe ferestre, cel puțin trei morți. Atacatorul, mesaj halucinant! UPDATE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un atac armat s-a produs într-o universitate din orașul rus Perm. RT News prezintă imagini cu studenți sărind pe ferestre pentru a scăpa de atacator sau atacatori. Se pare că în campusul unei universități din orașul rus Perm a avut loc un atac armat.

Știre inițială: Trei persoane ar fi fost fost ucise în atacul armat produs în universitatea din Perm, Rusia, potrivit informațiilor preliminare citate de RBC.

Site-ul RBC citează o sursă apropiată din Ministerul Afacerilor Interne.

Tânărul de 18 ani ar fi intrat înarmat în universitatea din orașul Perm (Rusia) și a tras în studenți.

„Ceea s-a întâmplat nu a fost un atac terorist. Nu am stat în organizații extremiste și nu am fost un om religios. Nimeni nu știa ceea ce plănuiam să fac. Am organizat totul singur. M-am gândit mult la asta, au trecut anii și acum am înțeles că a venit momentul mult visat”, ar fi scris pe pagina sa de Twitter Timur Bekmansurov.

Un atac armat s-a produs luni într-o universitate din orașul rus Perm.

Atac armat într-o universitate din Rusia

 

Presa locală a prezentat imagini cu studenți sărind pe ferestre pentru a scăpa de atacator, potrivit Mediafax

Martori au declarat portalului independent Meduza că au văzut un bărbat în uniformă militară trăgând dintr-o puşcă mitralieră. Serviciul de presă al universităţii a declarat însă că focurile au fost trase dintr-un pistol traumatic.

Canalul Telegram "112" a relatat despre cinci morţi şi şase răniţi. Aplicaţia Baza scrie că patru persoane au fost ucise, potrivit Meduza.

Postul de televiziune REN TV a difuzat imagini care arătau oamenii sărind prin ferestrele etajului al doilea al clădirii nr. 8.

UPDATE, 11.35

Cinci persoane au murit și 6 au fost rănite în atacul armat produs în universitatea de stat din Perm, Rusia.

Potrivit Euronews, 5 oameni au murit și 6 au fost răniți în atacul armat de la Universitatea de Stat din Perm, în Rusia.

Comitetul de anchetă rus a declarat că atacatorul a fost reținut după ce a fost rănit în timp ce încerca să se opună arestării.

Universitatea a fost evacuată după incident.

Un tânăr de 18 ani a intrat înarmat în universitatea de stat din orașul Perm și a tras în studenți.

„Ceea s-a întâmplat nu a fost un atac terorist. Nu am stat în organizații extremiste și nu am fost un om religios. Nimeni nu știa ceea ce plănuiam să fac. Am organizat totul singur. M-am gândit mult la asta, au trecut anii și acum am înțeles că a venit momentul mult visat”, ar fi scris pe pagina sa de Twitter Timur Bekmansurov.

Presa locală a prezentat imagini cu studenți sărind pe ferestre pentru a scăpa de atacator.

UPDATE, 12.05

Bilanţul atacului armat comis luni dimineaţă de către un student la Universitatea Naţională de Cercetare din Perm, oraş din Ural în estul Rusiei, a crescut la opt morţi şi cel puţin 19 răniţi, iar atacatorul a fost rănit, înainte să fie arestat, a anunţat Comitetul de anchetă rus, în timp ce mai multe media ruse transmiseseră că acesta a decedat în urma rănilor, potrivit AFP şi Meduza.io.

2. -imagine fara descriere- (242223417_578429430014088_7519750010331937015_n.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel