Asistent român, mort în ambulanța lovită de o autoutilitară. Victor lăsat în urmă un copil mic și o soție îndurerată

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un asistent de 38 de ani a murit, luni, în ambulanța care se grăbea să ajungă la o intervenție medicală, la Satu Mare. Victor Coti n-a mai ajuns la destinație pentru că autoutilitara s-a ciocnit cu o camionetă, iar aceasta a luat foc după impact.

Tragedia s-a petrecut pe DN 19, între localitatea Ciuperceni și orașul Livada. Două oameni au murit după ce ambulanță SAJ s-a ciocnit cu o camionetă. Unul dintre morți este Victor Coti, asistentul de 38 de ani din ambulanță.

Citește și Doi români au murit după impactul unei ambulanţe cu o autoutilitară. O persoană, arsă de vie în mașină

Colegii lui au încercat să-l resusciteze la locul accidentului, însă asistentul și-a dat ultima suflare pe marginea șoselei.

Victor Coti era tatăl unui copil de patru ani. Soția lui este medic rezident la Anestezie Terapie intensivă, din cadrul Spitalului județean de Urgență Satu Mare.

 

Echipajul mergea la o solicitare medicală

 

La spital a ajuns și șoferul ambulanței, în vârstă de 46 de ani. Bărbatul are numeroase politraumatisme la nivelul membrelor inferioare și toracelui și a rămas internat pe secția de Chirurgie a Spitalului județean de urgență Satu Mare, informează Observator. Echipajul mergea la o solicitare medicală cu semnale acustice și luminoase pornite.

La fața locului au fost chemate mai multe echipaje medicale de prim-ajutor de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță, echipaje de descarcerare și stingere de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel