Șase români, aproape MORȚI pe străzile din Hamburg după ce s-au întrecut cu mașini de LUX

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei români au sfârşit aproape morţi o serie de curse ilegale, iar alţi trei români sunt răniţi, după ce au făcut praf maşinile de lux în care se întreceau pe străzile din Hamburg. Poliţia suspectează că autoturismele erau furate şi că cei şase români sunt membri unei bande de hoţi.

Un teribil accident de circulaţie a avut loc duminică noaptea în Hamburg, şase români fiind victimele impactului dintre trei bolizi de lux. Poliţia suspectează că e vorba despre curse ilegale de maşini şi că autoturismele, un BMW şi două Audi, erau furate. Poliţia caută acum un al doilea BMW care se pare că era implicat în întreceri, relatează observator.tv, care citează morgenpost.de.

Presupusa cursă ilegală de autovehicule de pe Sievekingsallee, din noaptea de duminică, ar putea să fi fost organizată de o bandă de tâlhari români. În accidentul devastator, două persoane au fost rănite critic şi riscă să îşi piardă viaţa. Un alt român e şi el foarte grav rănit, alţi trei fiind victime fără să le fie pusă viaţa în pericol.

Românii au provocat haos: 14 mașini avariate în urma cursei ilegale

 

Un Audi A6 și un BMW X5 au demarat unul lângă altul pe Sievekingsallee, o arteră cu două benzi pe sens. În faţa lor a apărut un alt Audi A6 şi cele trei maşini s-au ciocnit violent.

Șoferul în vârstă de 22 de ani al autoturismului BMW X5 și pasagerul în vârstă de 39 de ani au suferit răni grave și au fost spitalizați cu leziuni care le pun viața în pericol. Un alt pasager al BMW-ului X5 a fost rănit grav, a patra persoană din mașină, ușor.

Șoferul unuia dintre cele două Audi A6, în vârstă de 19 ani, a scăpat nevătămat, în ciuda coliziunii, iar pasagerul său, de 19 ani, a fost rănit ușor. Șoferul de 20 de ani al celui de-al doilea Audi A6, a fost şi el rănit uşor.

Alte 11 maşini parcate pe marginea drumului au fost avariate, unele foarte serios.

sursa foto: morgenpost.de

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel