Franţa. Arestări în dosarul furtului de biciclete ale echipei Italiei de ciclism, recuperate în România

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Doi bărbaţi au fost arestaţi miercuri în nordul Franţei după furtul a 22 de biciclete ale cicliştilor italieni în timpul Mondialului de ciclism pe pistă de la Roubaix, informează vineri poliţia, relatează AFP.

Cei doi bărbaţi, cu vârsta de 18 şi respectiv 19 ani, urmează să compară în faţa tribunalului judiciar din Lille vineri.

Ei sunt suspectaţi de legături cu furtul celor 22 de biciclete ale echipei italiene de ciclism pe pistă în noaptea de 22 spre 23 octombrie în timpul Mondialului de la Rubaix, un prejudiciu estimat la 400.000 de euro, potrivit poliţiei.

Percheziţiile la domiciliile lor din Lille şi Lomme, dintre care unul ocupat ilegal, au permis descoperirea de efecte şi echipamente sustrase în timpul comiterii faptelor, precum şi "camioneta utilizată de răufăcători", a precizat sursa din poliţie.

Potrivit anchetei, furtul a avut loc atunci când bicicletele erau depozitate temporar într-un vehicul staţionat într-o parcare în faţa hotelului cicliştilor, situat nu departe de Lille.

"Ei au neglijat recomandarea de a-şi lăsa bicicletele, până la plecare, în velodrom", şi-a exprimat regretul poliţia.

Bicicletele furate au fost găsite în România câteva zile mai târziu de poliţia locală, care a reţinut de asemenea mai mulţi indivizi, notează AFP.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel