APEL pe Facebook după ce o mamă și-a ABANDONAT cei doi copii în fața unui SPITAL. Cel mare o strigă pe MAMI

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Doi frați, unul de 7 luni și celălalt de un an și jumătate, au fost găsiți abandonați în fața Spitalului Județean Alexandria.

Potrivit presei locale, o femeie din Alexandria a sunat la 112, sâmbătă, în jurul orei 21.00, anunțând că doi copii par abandonați la poarta numărul 2 a Spitalului de Urgență din Alexandria.

La fața locului s-a deplasat o Ambulanță care, după acordarea primului ajutor, i-a transportat la spital, unde au fost internați la secția Pediatrie.

Un apel a fost lansat pe Facebook de o tânără din Alexandria pentru ca cei doi frățiori să fie recunoscuți și ajutați să-și găsească rudele.

„Cine îi recunoaște sau le cunoaște rudele, sufletele acestea 2 au fost lăsate în fața Spitalalului Județean Alexandria. Haideți să le găsim familia sau rudele. Cine îi recunoaște sunt rugați să sune la 112. Cine a zis că toti copiii merită părinți, dar nu toți părinții merită copii mare dreptate a avut!!!", a scris Elena Ștefan, tânăra care i-a vizitat pe copii la spital.

Micuții au fost lăsați în stradă, la poarta Spitalului Județean din Alexandria, în frig, chiar de mama lor, care a dispărut fără urmă și despre care nimeni nu știa nimic.

Copiii au fost găsiți într-o stare de hipotermie ușoară. Cel mic era pe asfaltul ud, cel mare se plimba pe stradă, derutat, printre mașinile care circulau în zonă.

Acum sunt bine, însă cel mare o strigă pe mami, singurul cuvânt pe care îl pronunță clar și des, scrie Total Impact.

După apelul lansat pe Facebook, s-a aflat cine este mama copiilor. Are 24 de ani și este din Iași. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel