Anunț pentru românii din Italia: Asistență în domeniul muncii și securității sociale, oferită de Ambasadei României

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Anunț pentru românii din Italia - Consulatul oferă asistență în domeniul muncii și securității sociale
Anunț pentru românii din Italia - Consulatul oferă asistență în domeniul muncii și securității sociale

Atașații pentru probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei României în Italia se deplasează la sediul Consulatului General al României la Roma, pentru a acorda asistență personalizată în domeniul muncii și securității sociale tuturor cetățenilor români interesați.

Aveți întrebări cu privire la dreptul la pensie, șomaj sau prestații familiale? Doriți să vă cunoașteți mai bine drepturile ce decurg din statutul de lucrător în Italia sau ce demersuri puteți efectua în cazul unui litigiu de muncă?

Atașații pentru probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei României în Italia se deplasează la sediul Consulatului General al României la Roma, situat în Viale Libano, 40 pentru a acorda asistență personalizată în domeniul muncii și securității sociale tuturor cetățenilor români interesați.

Următoarea sesiune de informare va fi organizată vineri, 22 decembrie 2023, în intervalul orar 10.00 - 12.00.

"Accesul în incinta Consulatului General va fi permis numai persoanelor care au programare pentru serviciile consulare sau care specifică la intrarea în incinta oficiului consular faptul că doresc consultanță în domeniul muncii și securității sociale.

Persoanele care nu se pot deplasa la sediul Consulatului General de la Roma, dar se confruntă cu o situație pe teme legate de muncă au, de asemenea, posibilitatea de a transmite un e-mail la adresele: [email protected], [email protected] sau de a apela numărul de telefon +39 06 806 96 326 pentru a obține clarificările necesare", au transmis reprezentanții Ambasadei României în Italia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel