Anunț pentru românii care vor să plece în străinătate la sfârșit de an, din Aeroportul Otopeni

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Compania Națională Aeroporturi București anunță românii care intenționează să plece la sfârșit de an în străinătate, din Aeroportul „Henri Coandă” Otopeni, să vină cu cel puțin trei ore înainte de ora decolării.

„Facem apel la toți pasagerii să respecte măsurile de combatere a pandemiei de CoVid-19 aplicabile în aeroport, inclusiv pe cele privind distanțarea și purtarea măștii de protecție.

Recomandăm ferm pasagerilor să se prezinte din timp la aeroport – cu minimum 3 ore înaintea orei decolării – și să dețină toate documentele necesare călătoriei, așa cum le este solicitat de către compania aeriană transportatoare ( bilet de avion, carte de identitate / pașaport, certificate de testare / vaccinare, cod QR PLF, etc.).

De asemenea, rugăm pasagerii să manifeste răbdare și înțelegere pentru eforturile personalului din aeroport – autoritățile din multe țări de destinație solicită, la check-in, și verificarea documentelor medicale pe lângă cele uzuale (CI/pașaport și bilet de avion), ceea ce face ca durata acestor formalități să fie semnificativ extinsă.

Cele mai multe aeroporturi europene și din întreaga lume se confruntă în această perioadă cu o situație similară, perioada Sărbătorilor de Iarnă fiind una în care, tradițional, oamenii călătoresc mai mult”, transmite Compania Națională Aeroporturi București.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel