Anisie: Sunt 11 judeţe în care nu este nicio unitate de învăţământ în scenariul roşu

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

În 11 judeţe din România nicio unitate de învăţământ nu se află în scenariul roşu, a anunţat, duminică, ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

Ea a precizat că toată lumea a fost mobilizată în sistemul de educaţie şi fiecare unitate de învăţământ a fost verificată de către inspectori.  "Au fost în teren şi inspectorii generali şi inspectorii şcolari pentru a verifica fiecare unitate de învăţământ în parte. Am avut o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali", a declarat Anisie.

"Este vorba de Harghita, Caraş-Severin, Hunedoara, Ialomiţa, Bihor, Vâlcea, Tulcea, Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Covasna şi Vaslui. În aceste judeţe activităţile didactice se vor desfăşura în scenariul verde sau în scenariul galben", a declarat Anisie, într-o conferinţă de presă organizată la sediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării.

Ea a precizat că la acest moment sunt 12.423 de unităţi de învăţământ care funcţionează în scenariul verde, 4.915 unităţi în scenariul galben şi 263 de unităţi în scenariul roşu. Ministrul Educaţiei a arătat că toată lumea a fost mobilizată în sistemul de educaţie şi fiecare unitate de învăţământ a fost verificată de către inspectori. "Au fost în teren şi inspectorii generali şi inspectorii şcolari pentru a verifica fiecare unitate de învăţământ în parte. Am avut o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali", a declarat Anisie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel